Бульйон у мисці. Супологія
Більше 70 рецептів супів, зварених на 6 видах бульйонів.
Відкрийте для себе магію супу - двоетапний підхід до приготування - спочатку підготовка бульйону, а потім перетворення його у ситне блюдо. У цій книзі зібрані як традиційні супи як, наприклад, буябес, так і супи азіатської кухні, такі як даси (японський рибний суп) та том ям.
Книга розбита на розділи за видами бульйону: м'ясний, рибний, овочевий та інші, що допомагає читачеві структурувати інформацію та легко приготувати смачний суп.
"Секрет ідеального супу у бульйоні", - говорить відзначена нагородами автор книги Дрю Сміт.
Шість основних бульйонів перетворюються у більш ніж 70 привабливих супів, використовуючи свіжі, недорогі інгредієнти.
"Це гарна кухонна книга. Сміт пише прекрасно, при чому не витрачає ваш час даремно"
- Вікторія Стюарт, The Evening Standart
Drew Smith
Тверда обкладинка, 25,4 x 20,3 см, 160 сторінок
Languages: англійська
ISBN 9781906761912