Search

    Books


    All titles New & Upcoming Bestsellers Limited Edition

    Theme

    All themes Architecture & Design Graphic Design & Advertising Art Film Fashion Style, Food and Travel Pop Culture Photography
  • Books
  • Shops
  • News

супологія

Бульйон у мисці. Супологія

Більше 70 рецептів супів, зварених на 6 видах бульйонів.

Відкрийте для себе магію супу - двоетапний підхід до приготування - спочатку підготовка бульйону, а потім перетворення його у ситне блюдо. У цій книзі зібрані як традиційні супи як, наприклад, буябес, так і супи азіатської кухні, такі як даси (японський рибний суп) та том ям.

Книга розбита на розділи за видами бульйону: м'ясний, рибний, овочевий та інші, що допомагає читачеві структурувати інформацію та легко приготувати смачний суп.

"Секрет ідеального супу у бульйоні", - говорить відзначена нагородами автор книги Дрю Сміт.

Шість основних бульйонів перетворюються у більш ніж 70 привабливих супів, використовуючи свіжі, недорогі інгредієнти.

"Це гарна кухонна книга. Сміт пише прекрасно, при чому не витрачає ваш час даремно"
- Вікторія Стюарт, The Evening Standart


Broth to Bowl
Drew Smith
Тверда обкладинка, 25,4 x 20,3 см, 160 сторінок
Languages: англійська
ISBN 9781906761912
Broth to Bowl
₴ 900