Search

    Books


    All titles New & Upcoming Bestsellers Limited Edition

    Theme

    All themes Architecture & Design Graphic Design & Advertising Art Film Fashion Style, Food and Travel Pop Culture Photography
  • Books
  • Shops
  • News

бонжур, Прованс!

Обід у Провансі

Свіже та красиве фотографічне свято романтичного Провансу з тридцятьма п'ятьма середземноморськими рецептами на обід від шеф-кухаря, удостоєного трьох зірок Мішлен.

Книга Обід у Провансі - це суміш фотографій, рецептів, літературних та історичних цитат, що запам'ятовується, натхненна красою і неперевершеними кулінарними традиціями Провансу. Автор бестселерів та фотограф Рейчел МакКенна досліджує у своєму об'єктиві пейзажі, людей та їжу одного з найпопулярніших місць у світі для подорожей. Тридцять п'ять рецептів від шеф-кухаря Жана-Андре Шаріаль поєднують у собі класичні провансальські рецепти та сучасні страви з його відзначеного нагородами ресторану Oustau de Baumanière.

Від укріплених середньовічних сіл, розташованих на вершині гори, до широких смуг плямистих хвиль внизу, від акуратних рядів лаванди та виноградних лоз до пірамід зі свіжих продуктів та спецій на ринку, від листкового морського окуня на грилі зі свіжим рататуєм до стелажів із баранів трав з хрусткою спаржею і клафуті з фундуком з вишнею і малиною до лимонних пирогів - всі визначні пам'ятки та вишукування Провансу звеличуються в їх найкращій сонячній пишності. Відомий кулінарний критик, письменник і шеф-кухар кулінарної школи Патрісія Веллс пропонує дуже особисту виставу, засновану на роках відвідування та проживання в Провансі, де вона впивається свіжими інгредієнтами, чудовими пейзажами, живими місцевими персонажами і завидним розміреним способом життя.


Lunch in Provence
Тверда обкладинка, 22.5 x 29 см, 232 сторінки
Languages: англійська
ISBN 9782080201287
Lunch in Provence
₴ 1200
In stock